By Line Kft. - alkotni szeretünk!

Cégünk jelenlegi formájában 2004 óta működik. Folyamatos technikai fejlesztéseinkkel és létszámunk bővítésének eredményeként mára már 4 üzletágban (grafikai tervezés, a nyomdai kivitelezés, a reklámdekoráció és a weblapkészítés- , fejlesztés) vagyunk képesek megrendelőink egyre bővülő igényeit teljesíteni. Fiatal, lendületes csapatunk többéves szakmai tapasztalataival segíti Önt elképzelésében. Saját gépparkunkkal megvalósítjuk az Ön álmait, legyen szó akár csupán egy névjegykártyáról akár egy komplett cégarculatról. A minőség, pontosság és kreativitás nemcsak ügyfeleink által megkövetelt ismérvek, hanem munkavállalóinkkal szemben is elvárt legfontosabb követelmények, melyekről akár 48 órán belül Ön is megbizonyosodhat.

Persze mi nem pár sorban szeretnénk Önt meggyőzni.
Tegyen próbára minket, hogy meggyőződjön!

És mire vagyunk a legbüszkébbek?

Természetesen az elégedett ügyfeleinkre!
A legfontosabb célunk, hogy a jövőben is legalább ugyanolyan elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, mint amilyenek most.


Amennyiben minőségi grafikai munkára van igénye, megtalálta partnerét. Vállaljuk grafikai anyagok elkészítését, legyen szó arculatról, reklámhirdetésről, kiadványról vagy elektronikus megjelenésről. Ön kigondolja, mi megvalósítjuk! Sok éves tapasztalatunk a biztosíték a kiváló minőségű digitális nyomdai és hagyományos nyomdai alapanyagok elkészítésére. Korszerű gépparkunkkal gyorsan és precízen tudjuk összeállítani grafikai anyagait, akár extra méretben is. Bízza ránk, ha elakad! Kreatív -akár marketing- ötleteink, illetve látványterveink segítik Önt, hogy minél könnyebben, vagy akár gazdaságosabban kiválaszthassa a céljainak legmegfelelőbb forma- és színvilágot. Munkánk eredményeként "becsomagoljuk" cégét; eladhatóbbá, ismertebbé, egyedivé tesszük szolgáltatásait, termékeit! Grafikai tervezést vállalunk önállóan is vagy kivitelezéssel együtt. Igyekszünk, hogy a tervezésen túl a kivitelezési munkákban is bizonyítani tudjuk szakértelmünket.


Gyorsnyomda:

A kor igényeinek megfelelően kibővítettük szolgáltatásainkat DIGITÁLIS GYORSNYOMDAI TERMÉKEKKEL is. Ennek eredményeképpen a gyors, egyedi igények kiszolgálása is lehetségessé vált - a teljeskörű helyszíni gyártásnak köszönhetően. akár 48 órán belül. Önnek csak a szükséges mennyiséget kell megrendelnie, így költségeit optimizálhatja és időben eloszthatja.

Nyomda:

Természetesen nagy példányszámú anyagok és tágabb határidő esetén gazdaságosabb lehet a "nagynyomdai kivitelezés". Nyomdai képviseletként számunkra ez sem akadály! Több éves szakmai gyakorlatunk és gördülékeny kapcsolataink a garancia, hogy a legoptimálisabb megoldást válasszuk ki az Ön számára.
 

Dekor:

Partnereink folyamatos kéréseinek eleget téve 2007-ben elindítottuk dekorációs üzletágunkat. Célunk, hogy arculatuk ne csak hirdetéseken, honlapokon vagy papír alapú anyagokon tudjuk megjeleníteni, hanem akár rendezvényeken, kiállításokon és nem utolsó sorban autóikon, épületeiken. A dekoráció -marketing szempontból az egyik leglátványosabb, legköltség-hatékonyabb megjelenítési formája az arculat elemeinek, szolgáltatsainak kihangsúlyozására. Technikai illetve kivitelezési szempontból viszont a leggyorsabban változtatható megoldások egyike. Minőségi alapanyagok felhasználása, kivitelezési ismeretek tökéletes ismerete tartósságban, megjelenésben és funkciójában minden esetben megtérül partnereink részére. A dekoráció során ne csak a klasszikus ügyféllel való kommunikációra gondoljunk, hanem a cégen belüli, illetve a munkatársai által képviselt "cég" megjelenésére is. Ilyen például a céges ruházat, autók és dekorációjuk, és nem utolsó sorban az ügyféltérbeni dekorációk.
 


Webdesign:

Az online világban - akárcsak az üzleti életben - a gondosan megtervezett és megvalósított arculat legalább annyira fontos, mint a belső értékek, melyeket megjelenít, hiszen a látogatók elsődlegesen ez alapján alkotnak véleményt a cégről. Ennek érdekében a következő szolgáltatásainkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére:

Honlap készítés, fejlesztés, Web design, Meglévő arculat webesítése, Teljes arculatterv kialakítása, Dinamikus és statikus oldalak, Gif és flash bannerek, PHP, MySQL, XHTML, + CSS rendszerek, Flash animáció, Script készítés, Űrlapfeldolgozás, Chat, Fórum, Support, karbantartás, Web hosting.

Kapcsolat:
 
By Line Kft.

8600 Siófok, Dózsa György u. 25.
Mobil: 06-20-402-5390
Fax: 84 / 310-060
E-mail: info@byline.hu

Üzletünk nyitvatartása:

Hétfő - Péntek: 9.00 - 17.30
Szombat - vasárnap: zárva