II. Húsvéti Nyuladalom Siófokon

 

II.Húsvéti Nyuladalom Siófokon

 

A Húsvéti Nyuladalom idén is formabontó, mégis hagyományőrző jelleggel kerül megrendezésre, üde színfoltként tűnve ki a siófoki rendezvények közül április 14-17. között
Az idei évben is népi- és logikai fajátékokkal, kosaras körhintával, hintalóval, logikai fajátékokkal, gólyalábakkal telik meg a Fő tér, kézműves- és gasztronómiai vásár, őstermelők, gyerekekre épülő délelőtti és délutáni programok; gyerekzenekarok, interaktív gyermek előadások várják a kicsiket. Míg kora délutánonként a családi kikapcsolódásé lesz a főszerep, esténként a felnőtt korosztálynak kedvezve neves hazai előadók koncertjei várják a szórakozni vágyókat. 
A zenei produkciókon kívül aktív programok is színesítik a rendezvényt: ismét indul a több száz embert megmozgató „Nyúlfutam” a Balatuning Egyesület szervezésében, nyuszi simogató, nyuszi tojás keresés, tojásfa díszítés. Húsvét alkalmával több nyuszihajó indul a Hajóállomásról nyuszi simogatóval, arcfestővel, és ajándék csoki tojásokkal a fedélzetén.  lesz gasztronómiai program, főzőverseny a helyi éttermek séfjeinek bevonásával, melynek keretein belül a nyertes hagyományszerűen birtokba veheti a Nyuladalom Vándorfakanalát. Az elkészült húsvéti finomságokat pedig jótékonysági ételosztás keretein belül lehet megkóstolni. Tehát Siófokon Húsvétkor sem lehet majd unatkozni, ami nem is csoda, hiszen itt kezdődik a Balaton!

Részletes program és aktuális hírek a facebook eseményben és oldalon!