Karácsonyi nyereményjáték

 

Sziasztok!

Közeleg a karácsony, már néhányan ünnepi lázban égünk, köztünk mi is :) ezért szeretnénk egy játékkal kedveskedni Nektek!

December 1-től egészen december 24-ig minden nap nyerhettek valamit, a Siófoki Fürdőegylet-Turisztikai Egyesület tagjainak felajánlásai kerülnek kisorsolásra.

 

A játék igazából november 30-án este 9 órakor kezdődik, ahol is egy bejegyzést kell majd kedvelni (lájkolni) illetve a felajánló(k) hivatalos Facebook oldalát. Ne aggódjatok, az összes instrukció meg lesz foglalmazva az adott bejegyzésekben. A nyerteseket a bejegyzés alatt illetve Facebook üzenetben is értesítjük. Az utolsó nyertest december 24-én a délutáni órákban sorsoljuk.


A nyereményeket nyitva tartási időben a siófoki Tourinform irodában (Fő tér 11. - Víztorony) lehet majd átvenni. :)
 

Még egy ok amiért érdemes az oldalunkat követni! ;)

 

Karácsonyi nyereményjáték –szabályzat

A Hello Siófok Facebook oldalán futó nyereményjátékban a 18. életévét betöltött természetes személy vehet részt. A nyereményjátékban való részvétellel elfogadod annak feltételeit és szabályait. A Karácsonyi nyereményjáték a Facebook felületén fut, 2017. november 30. (csütörtök) 21 órától 2017. december 24. (vasárnap) 14 óráig tart. Minden nap egy nyertes kerül kisorsolásra, a nyereményjáték időszaka alatt 24 nyertes.

A kisorsolt nyertesek a Siófoki Fürdőegylet-Turisztikai Egyesület irodájában, a 8600 Siófok, Fő tér 11. (Tourinform iroda - Víztorony) alatt tudja átvenni nyereményét.

Karácsonyi nyereményjátékban való részvétel feltételei:

·         A Karácsonyi nyereményjáték éppen aktuális Facebook bejegyzését, amely a Hello Siófok oldalán található, kedveld a bejegyzést és a nyereményt felajánló partnereink Facebook oldalát!

·         Egy Facebook felhasználótól egy nevezést fogadunk el érvényesnek.

·         A nyerteseket a játékban résztvevő Facebook post alatt tesszük közzé. A nyertessel továbbá közvetlen üzenetben is felvesszük a kapcsolatot. Amennyiben a nyertessel nem sikerül a kapcsolatot felvenni 2017. december 27. (szerda) 23:59-ig, új nyertest sorsolunk.

·         A nyeremény nem átruházható, készpénzre nem váltható.

·         Csak és kizárólag azokat a nevezéseket fogadjuk el érvényesnek, melyek a Nyereményjátékot megjelenítő Facebook bejegyzésnél, a Hello Siófok Facebook oldalán érkeznek, betartva a Facebook szabályait és jelen játékszabályzat feltételeit.

·         A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen anyagot, amely megsértené harmadik fél szerzői jogait vagy bármely más jogát, beleértve a személyhez fűződő jogokat.

·         A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen obszcén vagy becsmérlő tartalmat.

Jelen nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható.

A játék szervezője: Siófoki Fürdőegylet-Turisztikai Egyesület, 8600 Siófok, Fő tér 11.