Két aranyéremmel és a fődíjjal tért haza Siófok

 

Az Iránytű pályázatot már több mint 10 éve hirdetik meg.  A verseny célja, hogy megtalálja az év legjobb turisztikai kommunikációs projektjeit.

Bármilyen turisztikai szolgáltatást nyújtó szervezet vagy cég pályázhatott, például nonprofit szervezetek, tourinformok,  TDM-szervezetek, egyesületek, nemzeti parkok, szállodák, fürdők, utazási irodák, stb. továbbá az általuk megbízott kreatív és reklámügynökségek.

A Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület - társpályázójaként pedig  a Ferling Kft.  – két kategóriában is aranyérmes lett:  a „Turisztikai PR megoldások: kiadvány, videó, esemény” kategóriában, valamint az „Integrált kampányok” kategóriában, az „Itt kezdődik a Balaton!” projekttel. Ugyanezzel a projekttel „Az év kommunikációs projektje” díjat, az az a fődíjat is megnyerte.

A díjátadóra 2017.május 3-án került sor Budapesten, ahol a Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület két munkatársa, és a Ferling Kft. munkaszervezete képviselte a győztes várost. 

Az eseményről a Turizmus Online teljes cikkje elérhető itt: http://turizmusonline.hu/belfold/cikk/az_iranytu_2017_nyertesei