Mala Garden Hotel**** Superior

 

Mala Garden Hotel, az édeni ízeknek ad otthont! 

A balatonparti hotelben nem csak mennyei szállást találhat magának minden kedves vandég, hanem páratlan ízvilágot is élvezhet.

A fogások elékszítésére nagy odafigyelés mellett kerül sor, és ügyelünk arra is, hogy mindenki ráleljen az ízlésének megfelelő falatokra, emiatt is kapott helyet az étlapon számos hazai fogás és vegetáriánus étel is a thai és maláj fogások, és mediterrán ízek mellett.

Mivel nem szeretnénk csalódást okozni az egészséges életmódot előnyben részesítő vendégeknek, így az ínyencek egészséges fogások, natúr húsok, saláták és a halak széles választékából válogathatnak kedvükre.

Az pedig csak hab a tortán, hogy az édeni ízek mellé édeni panoráma is társul: a Mala Garden Hotel és Étterem olyan kivételes helyen fekszik, hogy minden kedves vendégünknek rálátása nyílhat a gyönyörű balatoni tájra. 

Amikor leszáll az éj, a Mala Garden életre kel

A Mala Garden tökéletes helyszínéül szolgál a nyári buliknak is, hiszen egész nyáron keresztül pörgős fergeteges hangulatú bulikkal várjuk vendégeinket szombat esténként. Vendég és rezidens dj-k, vidám live konga show, és sok-sok izgalmas program várja a kedves érdeklődőket és bulizni vágyókat, amíg a nyár tart. 

A Mala Garden lenyűgöző kertjében maga a séta is hihetetlenül megnyugtató. Innen pedig csupán egyetlen kis lépés választja el a vendégeket a parti fövenytől. A szombat esti bulik után pedig nem is találhatnánk kellemesebb kikapcsolódást, mint a teraszon üldögélve szürcsölgetni a koktélunkat.

  • Az idegenforgalmi adót az árak nem tartalmazzák, az a helyszínen külön fizetendő, melynek mértéke 400 Ft/fő/éj (18-70 éves korig).

  • Gyermekkedvezmények: 0-4 éves korig ingyenes (a szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén).

Lemondási feltételek:

  • Az érkezési dátumot megelőző 10 napon belül történő lemondás esetén a foglalás teljes díja kerül felszámításra.
     

Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Grafikus ellenőrző kód