Mikulás váró programok

Pénteken már december 1-jét írunk, ami azt jelenti, hogy elkezdődik a karácsonyi készülődés. A lurkók izgatottan várják a Mikulást december 6-án, majd a Jézuskát Szenteste.

A most következő, december első hétvégéje is tartogat bőven programokat kicsik és nagyok számára egyaránt. Íme, összeállításunk:

·         December 1-től egészen 24-ig az Aranycsengő Adventi Vásár várja a vendégeket a város Fő terén különféle programokkal és árusokkal.

·         December 2. szombat:

o   Százszorszép kezek foglalkozás keretein belül Mikulásfej készítés a BRTK Könyvtár gyermekrészlegén 10 órától 12.30-ig.

o   A Sió Plázában vár a Mikulás egy közös fotóra 10 és 18 óra között.

o   15 órakor másfél órás Mikuláshajó indul Siófok Hajóállomásról a Szent Miklós hajó fedélzetén! Jegyárak: felnőtt: 2.000 Ft, gyermek (4-14 év): 1.700 Ft, gyermek (0-4 év): 850 Ft

* Keresse pénztárunkban Playmobil/Piatnik gyermekjegyeinket extra ajándékkal csak +590 Ft-ért!

o   A Szabadifürdő és Sóstóért Alapítvány várja a helyi lakosokat, és nyaraló tulajdonosokat a 15.30-kor kezdődő műsorára és ingyenes vendéglátással egybekötött Adventi ünnepségére a szabadifürdői vasútállomásra.

·         December 3. vasárnap:

o   III. Mikulás futás a Balatuning Egyesület szervezésében, a futás a Fő térről indul, ahol 10 órától van regisztráció és 11 órakor kezdődik a rajt.

·         December 4. hétfő:

o   A Nők Együtt Egyesület szervezésében 14 órától kezdődik a III. Belvárosi Mikulásnap a Fő téren.