NOVASOL Utazási Iroda

 

 A NOVASOL Európa első számú nyaralóház és apartman közvetítője. Közel 50 éves tapasztalattal rendelkezünk. Európa 29 országában közel 40 ezer nyaralóházat, medencés házat, villát és apartmant kínálunk a pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeink számára. Magyarországon 15 éve vagyunk jelen. A világ bármely pontjáról foglalhatóak szálláshelyeink a www.novasol.com-on 18 nyelven. Minden fontos nemzetközi foglalási rendszerrel összeköttetésben vagyunk, emellett 21 ezer utazásközvetítő partnerirodával állunk kapcsolatban. Minden évben katalógust készítünk, ami igényes kivitelezésben 2 Millió példányszámban jelenik meg 10 különböző nyelven.

NOVASOL A/S ma egy nemzetközi konszern leányvállalatokkal sok európai országban, számtalan szervizirodával a legkedveltebb nyaralóterületeken, valamint több száz rátermett, lelkes munkatárssal. Jelenleg a NOVASOL A/S a Wyndham Worldwide egy részét képezi.

Számunkra ma is vendégeink és ingatlantulajdonosaink állnak a középpontban, és továbbra is tartjuk magunkat a magas fokú  minőségben, jobb, ember közelebbi szerviz nyújtásban. Véleményünk szerint sikerünk az ügyfelekkel való kapcsolattartáson alapszik, függetlenül, hogy éppen nyaralóház tulajdonosainkról vagy éppen vendégeinkről legyen is szó. Megtartjuk ígéreteinket! A nyaralóház tulajdonosainkkal való bizalmon alapuló együttműködés nagyon fontos számunkra, mivel együtt tudjuk a minőséget emelni.

Sokat fordítunk arra, hogy munkatársaink a legjobb feltételek mellett dolgozhassanak, ugyanakkor magasak az elvárásaink, követelményeink. Ezzel tudjuk támogatni ügyfeleink számara a magas fokú, minőségi szolgáltatást. A nyaralóház tulajdonosainkkal való bizalmon alapuló együttműködést kiemelten fontosan kezeljük, hogy számukra a legmegfelelőbb és legszínvonalasabb szolgáltatást nyújthassuk. Bízom benne, hogy ez az internetes bemutató jó benyomást keltett Önben vállalatunkról. Próbálja ki egyik nyaralóházunkat, élje át, hogy ötvözi a NOVASOL A/S a minőséget a professzionális szervizzel.

Amennyiben cégünk felkeltette érdeklődését, esetleg kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal. Próbálja ki nyaralóházunkat vagy ingatlantulajdonosként szolgáltatásainkat.

Ha nyaralás vagy nyaraltatás, mi megtaláljuk önnek a megoldást!

- Több,mint 40.000 nyaraló, villa és luxus színvonalú ház Európa 29 országában
- Medencés házakból Magyarországon a legnagyobb választék
- Majdnem 50 éves tapasztalattal a piacon
- Kiváló szervízszolgáltatás vendégeink számára

Novasol, Európa elsőszámú nyaralóház és apartman közvetítője.