FELHÍVÁS a Siófokon 2018-ban rendezendő programok bejelentésére

 

 

FELHÍVÁS

a Siófokon 2018-ban rendezendő programok bejelentésére

 

A „Siófok 2020” Turizmusfejlesztési Munkacsoport a város önkormányzatának felkérése alapján 2016 ősze óta azon dolgozik, hogy Siófok turizmusa egy több évre meghatározott, reális stratégia mentén sikeres pályára álljon. E munka egyik eleme az „Itt kezdődik a Balaton” szlogen, illetve minden egyéb, a „Ha hétvége, akkor Siófok!” tematika alá szervezett, rendezvény-fókuszú aktivitás.

A széleskörű párbeszédre épülő projektet az Iránytű szakmai versenyen idén tavasszal az „Év Turisztikai Kommunikációs projektje” díjjal ismerték el.  

Az idén megvalósuló siófoki rendezvények sikere alapján bízunk benne, hogy a jövő évi események is hozzájárulnak a város hírnevének további terjesztéséhez, megújításához. Számítunk rá, hogy az Ön által szervezett program 2018-ban szintén a turisztikai kínálat része lehet, így kérjük, hogy a felhívásunk mellékletében található, a megfelelő adatokkal kiegészített programbejelentő lapot küldje el a siofok@ferling.hu címre.

A nyár végi összegzéssel, tudatos előre tervezéssel jó példát, új hagyományt kívánunk teremteni, egyben biztosítani, hogy Siófok városa már ősszel teljes körű programkínálattal várhassa jövő évi vendégeit.

 

Számítunk közreműködésére, várjuk jelentkezését!