Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület

A Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület az egyik legrégebben alakult turisztikai egyesület, mely a későbbiekben már TDM szervezetként működik tovább. A turisztikai desztinációs menedzsment (TDM) egy olyan szakmai szervezet tevékenysége, amelynek feladata a fenntartható turizmus rendszerének kialakítása és működtetésének elősegítése egy településen vagy térségben. Törekvéseink között szerepel a helyi turizmus fejlesztése és aktív részvétel a turizmus irányításával kapcsolatos tevékenységekben. Fő feladatunk a turisztikában érdekelt vállalkozások, szolgáltatók tevékenységének összehangolása, támogatása, érdekképviselete annak érdekében, hogy a Siófokra érkező turisták száma emelkedjen, és minél többen értesüljenek a város adta lehetőségekről. A hozzánk érkező vendégek tartózkodását pedig az egyesület által üzemeltett, a Víztorony földszintjén található Tourinform irodában kollégáink szívélyes kiszolgálással és tájékoztatással teszik tartalmasabbá. Egyesületünk üzemelteti a www.siofokportal.com weboldalt is, mely a város hivatalos turisztikai oldala, ahol számos hasznos információt talál az érdeklődő a helyi szolgáltatásokról és a széles körű programlehetőségekről.

Tagság esetén a tagdíj befizetésével tagjaink szavazati joggal vehetnek részt az évi 2 közgyűlésen és számos más előnyben részesülhetnek, mely elősegítheti a szolgáltatások versenyképes működését az innovatív piacon. Ingyenes alapmegjelenést biztosítunk az információk széles spektrumát nyújtó www.siofokportal.com oldalon, melynek látogatottsága évről-évre nő a hasznos tudnivalók, programlehetőségek könnyű elérhetősége és a széles szálláskínálat miatt. Az egyesület munkaszervezete szerkeszti a városi turisztikai kiadványokat (Szálláskatalógus/Városkalauz, Várostérkép, Infocard), melyek hirdetési áraiból 50% kedvezményt ajánlunk fel tagjaink számára. További előnyöket jelentenek az egyéb marketing akciókban kedvezményes részvételi lehetőségek, piackutatások és elemzések elérhetősége, reklámajándékok és szóróanyagok arányos juttatása, hírlevél szolgáltatás, állandó tájékoztatás különböző turisztikai megjelenések esetén, plakáttal vagy display-en történő ingyenes megjelenés, illetve szóróanyag kihelyezése a Tourinform irodában.

A letölthető dokumentumok között megtalálja a belépési nyilatkozatot, tagdíj táblázatot és az egyesületünk alapszabályát.

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.

 

Hegyi Károly

elnök

tdm@siofokportal.com