Akadálymentesített kormányablak nyílt Siófokon

Megjelenés dátuma:

Siófokon átadták a nagyközönségnek az okmányirodából átépített kormányablakot. A 10 munkaállomásos új integrált ügyfélszolgálatban 17 ügyintéző várja az ügyfeleket. A kormányablaknak, vagyis a kormányhivatal ügyfélszolgálati irodájának az alapvető célja az, hogy egyszerűbbé tegye az ügyintézést az állampolgárok és a hatóságok számára is.

A kormányablak előnyei, hogy többféle ügyet lehet egy helyen elintézni, és hosszabb nyitvatartási időben várják az ügyfeleket.

Arra, hogy ezt Somogy megyében megvalósítsák, 226 millió forint uniós támogatást nyert a megyei kormányhivatal "A közszolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférés megteremtése: akadálymentesítés" című pályázati kiíráson.

A siófoki volt a harmadik kormányablak amit átadtak a megyében. Az eseményen részt vett Baltay Tímea, a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős helyettes államtitkára, Witzmann Mihály, a térség országgyűlési képviselője és Neszményi Zsolt, a Somogy Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott. A beruházás 50 millió forintba került.

Az akadálymentesített új siófoki kormányablak a Somogy Megyei Kormányhivatal Siófoki Járási Hivatalának épületében (Siófok, Fő tér 1.) hétfőn 7.00-17.00 óra között, csütörtökön 8.00-18.00 óra között, kedden, szerdán és pénteken 8.00-16.30 óra között várja az ügyfeleket.
 
Megtekintések száma: 2148
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!