Időjárás

gyengén felhős (nappal)
23°C  (18°C / 32°C)
Napkelte: 5:59
Napnyugta: 7:34

Holnap

napos
Min: 18°C
Max: 33°C
 
 


  "KIRÁLYI KÉNYEZTETÉS A CSÁSZÁROK FÜRDŐJÉBEN"

2006. július 9-től fogadja vendégeit a nemzetközi színvonalú Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, mely Siófok város fürdőjeként aktív, egészséges kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára.

A Galerius római császárról elnevezett, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő és wellness központ nevéhez méltóan a római fürdők hangulatát idézi, az élet szépségét, szeretetét, egyfajta életörömöt sugározva. Nemcsak rossz időjárás esetében, hanem a nyári hőségben is várjuk a kikapcsolódni és felfrissülni vágyókat, mégpedig klimatizált körülmények között.


 

 

 


 

Elektromos sztráda a Balaton körül

(2012. július 12., csütörtök)
Elektromos sztráda a Balaton körül

Budapest és a Balaton között, illetve a magyar tenger körül is létezik szerdától e-sztráda: öt új kutat avattak az elektromos autók feltöltésére, Siófokon, Fonyódon, Keszthelyen, Balatonfüreden és Székesfehérváron.

– Kevés ma még az elektromos jármű, kevés a töltőállomás is – mondta siófoki sajtótájékoztatóján Eric Depluet, az E.ON Hungária Zrt. vezérigazgatója. – Ezen próbálunk előremozdítani. A villamos hajtású autókkal minél több települést elérhetővé kívánunk tenni; a Budapest-Bécs összeköttetést a balatoni követte.

Siófok kiemelt vendégként fogadja a környezettudatosan élőket, ezért idén ingyen parkolhatnak a városban az elektromos hajtású járművek – ezt Balázs Árpád siófoki polgármester jelentette be szerdán. Történelemi pillanat ez, olyan, mint az első vasutak, vagy autópályák átadása – hangzott el Siófokon, miként az is, hogy 2020-ra Németországban egymillió ilyen autó közlekedhet a várakozások szerint, Kanadában ennek a duplája. Szerdán egyébként Siófokon a Megasztár 6. döntősei különversenyen tesztelték az e-járműveket, a polgármestereket és a média képviselőit pedig ügyességi pálya várta az Azúr hotelben.
 

Forrás: Sonline

Megtekintések száma: 1276
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!