Időjárás

gyengén felhős (nappal)
19°C  (17°C / 34°C)
Napkelte: 6:01
Napnyugta: 7:32

Holnap

napos
Min: 17°C
Max: 34°C
 
 


  "KIRÁLYI KÉNYEZTETÉS A CSÁSZÁROK FÜRDŐJÉBEN"

2006. július 9-től fogadja vendégeit a nemzetközi színvonalú Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, mely Siófok város fürdőjeként aktív, egészséges kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára.

A Galerius római császárról elnevezett, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő és wellness központ nevéhez méltóan a római fürdők hangulatát idézi, az élet szépségét, szeretetét, egyfajta életörömöt sugározva. Nemcsak rossz időjárás esetében, hanem a nyári hőségben is várjuk a kikapcsolódni és felfrissülni vágyókat, mégpedig klimatizált körülmények között.


 

 

 


 

Füred? Siófok!

(2012. május 30., szerda)
Füred? Siófok!
Az ország nyári fővárosa nem hagyta magát. Új név, új üzemeltetők, minden mehet tovább, megint lesz miért Siófokra özönleni az ifjúságnak.

Siófok „visszatámad”. Egy darabig veszélybe kerülni látszott a „bulifőváros” nem hivatalos, tán nem is feltétlenül pozitív, de mindenképpen Siófokon ragadt szezonális titulus. Akkor kezdett ezzel kombinálni a sajtó, amikor a fonyódi bíróság ítéletével „betiltotta” a siófoki Coke Clubot, ezzel egyidőben pedig Balatonfüreden bejelentetett: újra életet lehelnek a görög faluba, nívós szórakozóhellyé téve.

Most majd Siófok helyett Füredre özönlik a bulizó ifjúság? – képzeltem a pánikot a siófoki arcokra. Amit alátámasztott, hogy számos internetes kommentelő úgy reagálta le a kólabeach elhallgattatását: „No, ezek után Siófokra se lesz már miért menni”.

Most majd Siófok helyett Füredre özönlik a bulizó ifjúság? – pánikba esett arcokat képzeltem magam elé Füredről is. Szó se róla, hamar meg is született a válasz az északi parton: este tíz után megtiltották a szeszes ital árusítását az üzletekben és szigorították a csendrendeletet.

De lépett Siófok is: Beach Club néven nyílik újra a nagystrandi szórakozóközpont, ez volt a múlt hét híre. Az ország nyári fővárosa tehát nem hagyta magát. Új név, új üzemeltetők, minden mehet tovább, megint lesz miért Siófokra özönleni az ifjúságnak, persze, a programkínálatról egyelőre még nem tudni. De ami a lényeg: a bírósági ítélet természetesen az újakra nem vonatkozik, düböröghet hát a zene, igaz, azt ígérik, hogy éjfélkor befejezik, hogy a kólásokat feljelentők is nyugodtan alhassanak. Meg mindenki, aki pánikolt amott és ideát. Füred, mint bulifőváros? Ugyan! Siófok!
Ügyes.

Forrás: Sonline

Megtekintések száma: 1234
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!