Időjárás

felhős
2°C  (-1°C / 1°C)
Napkelte: 7:20
Napnyugta: 4:39

Holnap

gyengén felhős (nappal)
Min: -7°C
Max: 1°C
 


  "KIRÁLYI KÉNYEZTETÉS A CSÁSZÁROK FÜRDŐJÉBEN"

2006. július 9-től fogadja vendégeit a nemzetközi színvonalú Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, mely Siófok város fürdőjeként aktív, egészséges kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára.

A Galerius római császárról elnevezett, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő és wellness központ nevéhez méltóan a római fürdők hangulatát idézi, az élet szépségét, szeretetét, egyfajta életörömöt sugározva. Nemcsak rossz időjárás esetében, hanem a nyári hőségben is várjuk a kikapcsolódni és felfrissülni vágyókat, mégpedig klimatizált körülmények között.


 

 

 


 

Füred? Siófok!

(2012. május 30., szerda)
Az ország nyári fővárosa nem hagyta magát. Új név, új üzemeltetők, minden mehet tovább, megint lesz miért Siófokra özönleni az ifjúságnak.

Siófok „visszatámad”. Egy darabig veszélybe kerülni látszott a „bulifőváros” nem hivatalos, tán nem is feltétlenül pozitív, de mindenképpen Siófokon ragadt szezonális titulus. Akkor kezdett ezzel kombinálni a sajtó, amikor a fonyódi bíróság ítéletével „betiltotta” a siófoki Coke Clubot, ezzel egyidőben pedig Balatonfüreden bejelentetett: újra életet lehelnek a görög faluba, nívós szórakozóhellyé téve.

Most majd Siófok helyett Füredre özönlik a bulizó ifjúság? – képzeltem a pánikot a siófoki arcokra. Amit alátámasztott, hogy számos internetes kommentelő úgy reagálta le a kólabeach elhallgattatását: „No, ezek után Siófokra se lesz már miért menni”.

Most majd Siófok helyett Füredre özönlik a bulizó ifjúság? – pánikba esett arcokat képzeltem magam elé Füredről is. Szó se róla, hamar meg is született a válasz az északi parton: este tíz után megtiltották a szeszes ital árusítását az üzletekben és szigorították a csendrendeletet.

De lépett Siófok is: Beach Club néven nyílik újra a nagystrandi szórakozóközpont, ez volt a múlt hét híre. Az ország nyári fővárosa tehát nem hagyta magát. Új név, új üzemeltetők, minden mehet tovább, megint lesz miért Siófokra özönleni az ifjúságnak, persze, a programkínálatról egyelőre még nem tudni. De ami a lényeg: a bírósági ítélet természetesen az újakra nem vonatkozik, düböröghet hát a zene, igaz, azt ígérik, hogy éjfélkor befejezik, hogy a kólásokat feljelentők is nyugodtan alhassanak. Meg mindenki, aki pánikolt amott és ideát. Füred, mint bulifőváros? Ugyan! Siófok!
Ügyes.

Forrás: Sonline

Megtekintések száma: 1089
Hozzászólások száma: 2
Az értékelések átlaga: 3

Hozzászólások, értékelések:
Szerző Pontszám Olvasva Közzétéve
Administrator Administrator 1035 2012.06.16.
szerint:Hellf3!A Tabe1ni Istve1n előtti he1tre1le1s a manager ke9re9se volt, hogy ne re1ntsa le senki a szednpadrf3l a műve9sz urat A 21-22. proble9ma, pedig egseyzrű matek. \'89-ben volt az első, ami azt jelenti, hogy 21 e9vvel ezelőtt kezdődf6tt a rendezve9nysorozat, de ettől ez me9g a 22. sf6rfesztive1l volt, de ezt pe9nteken elmondta a megnyitf3n a konf.A ke9peket, videf3kat szerintem ne rekle1mozd mert jogve9dett tartalomrf3l besze9lfcnk!Rasi
Administrator Administrator 1047 2012.06.16.
: 2011. oktf3ber 13. csfctf6rtf6k Nem hiszem, hogy a sztroi ke1re1ra fog ez menni, mivel ha jf3l tudom (e9s emle9kszem) mind a Single e9s mind a Multival a Bioware-n belfcl me1s stfadif3 (nem tudom mi a megfelelő szf3 erre, tale1n re9szleg) foglalkozik.