Időjárás

nagyrészt felhős (nappal)
21°C  (15°C / 27°C)
Napkelte: 6:10
Napnyugta: 7:21

Holnap

eső
Min: 13°C
Max: 21°C
 
Szo
2015
19
Szept
 


  "KIRÁLYI KÉNYEZTETÉS A CSÁSZÁROK FÜRDŐJÉBEN"

2006. július 9-től fogadja vendégeit a nemzetközi színvonalú Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, mely Siófok város fürdőjeként aktív, egészséges kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára.

A Galerius római császárról elnevezett, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő és wellness központ nevéhez méltóan a római fürdők hangulatát idézi, az élet szépségét, szeretetét, egyfajta életörömöt sugározva. Nemcsak rossz időjárás esetében, hanem a nyári hőségben is várjuk a kikapcsolódni és felfrissülni vágyókat, mégpedig klimatizált körülmények között.


 

 

 


 

Korai hajós szezonnyitó a Balatonon

(2012. március 8., csütörtök)

A következő hosszú hétvégén kifutnak a vízre a balatoni hajók, igaz, a menetrend szerintiek majd csak húsvétkor rajtolnak.

Az idén minden korábbinál hamarabb, már a következő hosszú hétvégén kifutnak a vízre a balatoni hajók, igaz, a menetrend szerintiek majd csak húsvétkor rajtolnak, a hagyományokhoz híven.

A Balatoni Hajózási Zrt. arról tájékoztatott: március 15-e és 18-a között Siófokon és Balatonfüreden sétahajó-program várja az utasokat. A siófoki kikötőből a Fonyód motoros naponta négyszer fut ki, Füredről a Csongor nosztalgiahajót indítják.

A komp a tavaszi menetrend szerint közlekedik: Szántódról 7 órakor indul az első, Tihanyból 18.30-kor az utolsó.

 

Forrás: Sonline

Megtekintések száma: 857
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!