Piros orrú doktorok lepték el a siófoki kórházat

Megjelenés dátuma:

Jótékonysági akcióval kedveskedett a kórház kis betegeinek Gyereknap alkalmából a DRV Zrt. Bohócdoktorokkal, játékokkal, ajándékokkal és adománnyal lepte meg Gyermeknap alkalmából Siófok Város Kórház- Rendelőintézete gyermekosztályát és alapítványát a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. A május 23-i ünnepélyes átadón Veigl Gábor, a DRV Zrt. értékesítési igazgatója nyújtotta át az ajándékokat a gyermekosztály kis betegeinek és az alapítvány vezetőségének. Az idei gyereknapi programmal a társaság célja, hogy a Siófoki Kórház Gyermekosztályán fekvő kicsik arcára mosolyt csalva erőt adjon a további gyógyuláshoz.

Jótékonysági akcióval kedveskedett a DRV Zrt. május 23-án, szerdán a siófoki kórház gyermekosztályán fekvő kicsiknek. A társaság a Piros Orr Alapítvány Bohócdoktorainak közreműködésével és a magunkkal hozott ajándékokkal próbált meg igazi gyermeknapi hangulatot varázsolni a komor kórházi környezetbe.  

-  Gyermeknapon mindennek a vidámságról, a játékról és a nevetésről kéne szólnia, de vannak olyan gyermekek szerte az országban és itt Siófokon is, akiknek a gyógykezelés rányomja bélyegét erre a napra. Pedig a Gyermeknap nekik is jár, talán duplán is, mert ők a gyógyulás sokszor nehéz időszaka alatt hihetetlen, olykor felnőtteket megszégyenítő bátorságról és erőről tesznek tanúbizonyságot - mondta Veigl Gábor, értékesítési igazgató az akció előtti sajtótájékoztatón, majd hozzátette, hogy ehhez az erőhöz és bátorsághoz azonban szükség van a szülők, és a felelősen gondolkodó felnőttek támogatására is. A siófoki székhelyű vállalat éppen ezért döntött úgy, hogy az idei Gyermeknap alkalmából egy különleges délutánnal köszönti a Siófoki Kórház Gyermekosztályának bátor kis lakóit, hogy még több erőt adjanak számukra a gyógyuláshoz. Veigl a rendezvényen a Dél-Balaton Gyermekeiért Alapítványnak egy százezer forintos támogatást is átnyújtott.

- Bízunk benne, hogy e szerény adománnyal a DRV Zrt. is hozzájárulhat ahhoz, hogy a gyógyulni vágyó gyermekek, a kórház dolgozóinak kiváló szakmai munkája mellett, a lehető legjobb ellátásban részesüljenek – zárta beszédét Veigl.

A DRV Zrt., mint az ország elsőszámú víziközmű-szolgáltatója kiemelt fontosságúnak tartja a társadalmi szerepvállalást, a  szolgáltatási területén folyó oktatási-, kulturális-, egészségügyi- és sporttevékenységek támogatását, az aktív részvételt a helyi társadalmi csoportok életében, és köztudottan kiemelt figyelmet fordít a gyermekek és fiatalok támogatására, a vállalat által fontosnak tartott értékek továbbadására a felnövekvő generáció számára. A vállalat ennek szellemében a gyermeknapi meglepetés program mellett idén a Civil Gyereknap rendezvényét is támogatja.

 

Forrás: DRV


HÁTTÉRANYAG - A DRV Zrt. CSR politikája

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt., mint az ország elsőszámú víziközmű-szolgáltatója, kiemelt fontosságúnak tartja a társadalmi szerepvállalást, a  szolgáltatási területén folyó oktatási-, kulturális-, egészségügyi- és sporttevékenységek támogatását, az aktív részvételt a helyi társadalmi csoportok életében és felelősen hozzájárul környezetünk és lakóhelyünk értékeinek megóvásához.

A támogatási politika célja a minél szélesebb körű kulturális tevékenységek támogatása, széleskörű társadalmi szerepvállalás a DRV Zrt. részéről, a működési területen tevékenykedő és működő önkormányzatok, szervezetek, alapítványok és egyesületek kulturális rendezvényeinek, intézményeinek támogatásán keresztül.

Átlátható támogatási politikánk során kiemelten kezeljük a helyi, működési területünkön lévő szervezeteket, illetve a tőlük érkező kérelmeket, melyek támogatásával hozzájárulunk fenti céljaink eléréséhez.


A DRV Zrt. CSR tevékenysége 2012-ben

  • Év elején a Víz Világnapi pályázatainkkal és rendezvényeinkkel lehetőséget adtunk a működési terület iskoláinak és óvodáinak, hogy értékes díjakat, akár több 10ezer forint értékű könyvutalványt nyerhessenek diákjaik számára. Igyekeztünk nemcsak egyéni, hanem csoportoknak, közösségeknek, osztályoknak szánt versenyeket hirdetni, így több gyermek érezhette a győzelem ízét a díjátadón.
  • Május utolsó hetében a Gyereknaphoz kapcsolódva készülünk jótékonysági akciókkal. Több szintéren is igyekszünk támogatásunkkal örömet szerezni a kicsiknek. Ez alkalomból támogatjuk a városi Civil Gyereknap programjait illetve 23-án délután ünnepélyes keretek között adjuk át a siófoki kórház gyerekalapítványának a Dél-Balaton Gyermekeiért Alapítványnak támogatásunkat és a Piros Orr Alapítvány Bohócdoktorainak közreműködésével, ajándékokkal lepjük meg a gyerekeket a kórház falai között.
  • A nyári hónapokra is időzítünk hasonló jótékonysági programokat, szerepléseket. A siófoki Nyolcszínvirág Óvoda megkeresésére segítségünkkel felújítják az intézmény kertjében lévő ivó kutat. Kollégáink a műszaki kiépítésben segítenek, illetve társaságunk az óvoda alapítványának támogatásával járul hozzá, hogy a gyerekek bármikor megnyitva a kerti csapot, friss és egészséges ivóvizet ihassanak.
  • Ebben az időszakban több önkormányzati rendezvényt, sporteseményt is igyekszünk segíteni. Ivóvízszállító tartályautóink segítségével biztosítunk friss ivóvizet a nyári melegben a résztvevőknek, illetve versenyzőknek.
  • A nyár nálunk is az Olimpia szellemében zajlik majd, amely időszakban programjainkkal az egészséges életmódra, sportolásra szeretnénk ösztönözni Fogyasztóinkat. Kampányunkkal szeretnénk a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség gyerekeknek szóló oktatóprogramja mellé állni. A több hetes nyereményjátékot egy Vízben az Élen! Sportnappal zárjuk a Siófoki Újhelyi strandon, ahol kicsik és nagyok is megtalálhatják a nekik való programot, vizes játékokkal, vetélkedőkkel, egészség-tanácsadással, híres sportolókkal, strand aerobikkal várjuk majd az érdeklődőket.
  • Az év második felében is igyekszünk a fent említett célokat figyelembe véve, minél szélesebb kört érintve részt venni a működési terület közösségeinek életében. Az előző évekhez hasonlóan a DRV Zrt. idén is külön figyelmet fordít majd az Adventi időszakban a jótékonykodásra.
 
Megtekintések száma: 1427
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!
 

További képek:
 

Fatal error: Cannot use object of type PDOStatement as array in /var/www/hu/liveguide/public/app_code/6.0/includes/modules/additional_images_newsdesk.php on line 47