Füred? Siófok!

Megjelenés dátuma:

Az ország nyári fővárosa nem hagyta magát. Új név, új üzemeltetők, minden mehet tovább, megint lesz miért Siófokra özönleni az ifjúságnak.

Siófok „visszatámad”. Egy darabig veszélybe kerülni látszott a „bulifőváros” nem hivatalos, tán nem is feltétlenül pozitív, de mindenképpen Siófokon ragadt szezonális titulus. Akkor kezdett ezzel kombinálni a sajtó, amikor a fonyódi bíróság ítéletével „betiltotta” a siófoki Coke Clubot, ezzel egyidőben pedig Balatonfüreden bejelentetett: újra életet lehelnek a görög faluba, nívós szórakozóhellyé téve.

Most majd Siófok helyett Füredre özönlik a bulizó ifjúság? – képzeltem a pánikot a siófoki arcokra. Amit alátámasztott, hogy számos internetes kommentelő úgy reagálta le a kólabeach elhallgattatását: „No, ezek után Siófokra se lesz már miért menni”.

Most majd Siófok helyett Füredre özönlik a bulizó ifjúság? – pánikba esett arcokat képzeltem magam elé Füredről is. Szó se róla, hamar meg is született a válasz az északi parton: este tíz után megtiltották a szeszes ital árusítását az üzletekben és szigorították a csendrendeletet.

De lépett Siófok is: Beach Club néven nyílik újra a nagystrandi szórakozóközpont, ez volt a múlt hét híre. Az ország nyári fővárosa tehát nem hagyta magát. Új név, új üzemeltetők, minden mehet tovább, megint lesz miért Siófokra özönleni az ifjúságnak, persze, a programkínálatról egyelőre még nem tudni. De ami a lényeg: a bírósági ítélet természetesen az újakra nem vonatkozik, düböröghet hát a zene, igaz, azt ígérik, hogy éjfélkor befejezik, hogy a kólásokat feljelentők is nyugodtan alhassanak. Meg mindenki, aki pánikolt amott és ideát. Füred, mint bulifőváros? Ugyan! Siófok!
Ügyes.

Forrás: Sonline

 
Megtekintések száma: 1456
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!