Tamed-ex Sebészeti Magánintézet

EGYNAPOS SEBÉSZETI MAGÁNKLINIKA SIÓFOK

Plasztikai sebészet    Sebészet    Kézsebészet     Proktológia

Intézetünk 2002 óta mûködik a Balaton déli partján Siófok belvárosában, könnyen megközelíthetõ, de nyugodt, csendes helyen. Klinikánk mind építészetileg, mind felszereltségét tekintve megfelel a legszigorúbb követelményeknek, ahol 2 sebész, 3 plasztikai sebész, 1 kézsebész, 1 urológus, 2 altatóorvos és diplomás szakszemélyzet áll a páciensek rendelkezésére. Magánintézetünk plasztikai-esztétikai sebészetre, általános sebészetre – ide értve a bõr- és kézsebészetet is – valamint proktológiai és urológiai ellátásra szakosodott. Intézetünk számos egészségpénztárral áll szerződéses kapcsolatban.

Az ún. egynapos sebészet lehetõvé teszi, hogy számos esetben, nyaralása alatt egyben betegségétõl is megszabaduljon. Sérv és visszér mûtétek, utóbbiak injekciós kezelése, bõr- és kézsebészeti beavatkozások és csaknem valamennyi esztétikai-plasztikai sebészeti ill. proktológiai kezelés és műtét megoldható ambulanter vagy egy éjszakás megfigyeléssel, melyet követõen folytathatja pihenését családtagjai, barátai körében.

Klinikánk saját szállodai háttérrel is rendelkezik, de Siófok idegenforgalmi adottságai lehetõvé teszik, hogy mindenki az igényeinek és lehetõségeinek megfelelõ szálláshelyet válasszon a városi kínálatból.

2011-től részletfizetési lehetőséget biztosítunk a plasztikai műtétekhez a Medi Credit Zrt-vel kötött szerződés alapján!

Intézetünk számos egészségpénztár - OTP, UNIQA, Patika, Évgyűrűk, Honvéd, TEMPO, K&H Medicina, DIMENZIÓ, Herendi Porcelán, AXA valamint az MKB Egészségpénztárak - szerződéses szolgáltató partnere.