8600 Siófok, Sió u. 12-20.
Telefon: +36 84 519-150 , 112, 107

Időjárás

eső
17°C  (13°C / 21°C)
Napkelte: 6:10
Napnyugta: 7:19

Holnap

gyengén felhős (nappal)
Min: 10°C
Max: 20°C
 
Szo
2015
19
Szept

Továbbküldöm

 
 


  "KIRÁLYI KÉNYEZTETÉS A CSÁSZÁROK FÜRDŐJÉBEN"

2006. július 9-től fogadja vendégeit a nemzetközi színvonalú Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, mely Siófok város fürdőjeként aktív, egészséges kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára.

A Galerius római császárról elnevezett, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő és wellness központ nevéhez méltóan a római fürdők hangulatát idézi, az élet szépségét, szeretetét, egyfajta életörömöt sugározva. Nemcsak rossz időjárás esetében, hanem a nyári hőségben is várjuk a kikapcsolódni és felfrissülni vágyókat, mégpedig klimatizált körülmények között.


 

 

 


 

Rendőrség
Leírás
További képek
Szabad kapacitás
Akciók

Rendőrség az Ön biztonságáért! Az Ön nyugodt pihenésének, nyaralásának biztosítását, a nyári idegenforgalmi szezonban, a Rendőrségen kívül, a Bűnmegelőzési Központ dolgozói is kiemelt fontosságúnak tartják. Tájékoztatják, felvilágosítják, illetve útba igazítják a hozzájuk forduló vendégeket. Police feliratos pólókban tevékenykednek a strandokon. Ön is előzhet meg bűncselekményt! Mint más nyaraló- és üdülőterület, a Balaton-part sem mentes azoktól a személyektől, akik mások könnyelműségét kihasználva, őrizetlenül hagyott tárgyait, értékeit tulajdonítják el. Tegyen meg Ön is mindent értékeinek megóvása érdekében, így számos kellemetlen helyzetet kerülhet el nyaralása idején.

Interaktív térkép
Szolgáltató / Üzlet
Felhasználók értékelése:
5
Maximális pontszám: 5
A kiértékelés alapja 1 visszajelzés.
5
2012.08.08.
- Szerző: Vig Zsoltné
 
Jó Napot Kívánok!Én csak azért írok ide, hogy köszönetet nyilvánítsak! Ugyan is az történt hogy Siófokon nyaraltunk népes családunkkal ,rokonokkal.És 2012.08.06.-n hétfőn délután a 6 éves kisfiunk egy véletlen félreértés miatt elveszett.Elsősorban szeretnénk meg köszönni a Dél-Balatoni Szezonális Bűnmegelőzési Központ Siófoki telefonszámon elért hölgy segítségét, aki megadta a Siófoki sió út 12/20 számú Rendőrség telefonszámat. Valamint az összes Rendőrnek, Vízi járőrnek , önkénteseknek akik a hívás után 5 perc alatt a Kodály Zoltán úti Szabad strandon megjelentek és jó egy óra hossza alatt meg találták a kisfiunkat 2 km el arrébb tőlünk. Köszönöm a Vízi mentős hölgynek hogy addig is vigyázott rá még a férjem oda ért a rendőrbácsikkal.Soha, de soha nem felejtem el azt mikor a kisfiamat újra magamhoz ölelhettem. A jó Isten velünk volt és hála ezeknek a jó embereknek a gyors segítségért amit tettek.Ha tudnám a nevüket külön -külön is meg köszönnénk neki, a segítséget. De sajnos nem tudom, de megkérném önöket továbbítsák a jókívánságainkat az illetékes rendőrségnek.Köszönjük szépen:)