Roxy Café Pizzéria

Web: www.roxyetterem.hu
8600 Siófok, Szabadság tér 1.
Telefon: +36 84 506 573 , +36 530 3909

Időjárás

napos
31°C  (18°C / 33°C)
Napkelte: 6:05
Napnyugta: 7:28

Holnap

napos
Min: 15°C
Max: 29°C
 
Szo
2015
19
Szept

Továbbküldöm

 
 


  "KIRÁLYI KÉNYEZTETÉS A CSÁSZÁROK FÜRDŐJÉBEN"

2006. július 9-től fogadja vendégeit a nemzetközi színvonalú Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, mely Siófok város fürdőjeként aktív, egészséges kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára.

A Galerius római császárról elnevezett, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő és wellness központ nevéhez méltóan a római fürdők hangulatát idézi, az élet szépségét, szeretetét, egyfajta életörömöt sugározva. Nemcsak rossz időjárás esetében, hanem a nyári hőségben is várjuk a kikapcsolódni és felfrissülni vágyókat, mégpedig klimatizált körülmények között.


 

 

 


 

Roxy Café Pizzéria
Leírás
További képek
Ajánlatkérés
Szabad kapacitás
Akciók

Siófokon, a Szabadság téren egy mindig pezsgő, hangulatos hely várja a betérni vágyó városlakókat és turistákat: a Roxy Café & Restaurant. A város lüktető szívében található étterem több hónapig tartó komoly belső és külső átalakításon ment keresztül. Minden egyes tégla gondos odafigyeléssel került a helyére.

A festmények a falon, a régi könyvek, a rusztikus kellékek mind egy ember alakot öltött álmai. Igényességet, melegséget sugározva vált azzá, amit a betérő vendégsereg ma lát. Az üzlet élete felpezsdült, olyan színes forgataggá változott, ahol az igen széles vendégkörből mindenki megtalálhatja a saját szájízének megfelelő fogásokat.

A megújuló étlap változatosságot hoz az állandó és állandóan változó vendégkör számára. Az étlapot böngésző választhat a frissensültek garmadájából, ugyanakkor pazar a pizzák és az olasz tésztakülönlegességek kínálata is. Ugyanezen igényességgel készült borlapról a konyha ízeihez párosuló borkínálatból választhat a vendég. Az étterem ugyan nem túl nagy, de a tavasz első madárfüttyétől az ősz első hideg fuvallatáig gondosan kialakított terasz áll a látogatók rendelkezésére.

A Roxy vezetőségének szemléletmódja vendégcentrikus, ez megnyilvánul a mérsékelt árakban és változatos akciókban.
A rusztikus külső mögött természetesen minden modern technikát felhasználnak a működéshez. Minden igényt kielégítő gasztronómiai kínálatról a főszakács igényessége, valamint a színvonalas kiszolgálás gondoskodik. Összességében a Roxy Café & Restaurant egy olyan hely, ahol minden korosztály megtalálja számítását, hiszen az ételek és az italok választéka az ide betérők részére felejthetetlen kulináris élvezeteket nyújt.


 

Címünk: 

8600 Siófok, Szabadság tér 1.

Asztalfoglalás és házhozszállítás:

06 (84) 506-573

06 (30) 5303-909

Vendéglátóhely típusa
Étterem | étterem | Pizzéria
Vendéglátó jellege
  Férőhely: 60-100 fő
  Berendezés jellege: Magyaros | Rusztikus
  Kerthelyiség: Részben fedett kerthelyiség
  Árszínvonal: Drága | Közepes / átlagos
  Konyha jellege: Magyaros konyha | Nemzetközi konyha
  Fogyasztás: Elvitelre is | Házhoz szállítás
Lehetséges fizetési módok
Készpénz
Jellegzetességek
Családbarát, családok fogadására kialakított | Fiatalok fogadására kialakított
Elhelyezkedés
Városközpont
Nyitvatartás
Egész évben
Interaktív térkép
Étterem | Vendéglátóhely
Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!