Siófok Város Korház
E-mail: info@siokorhaz.hu
Web: www.siokorhaz.hu
8600 Siófok, Siófok, Semmelweis u. 1., +36/84/501-700
Telefax: +36/84/501-701

Időjárás

gyengén felhős (nappal)
18°C  (19°C / 33°C)
Napkelte: 6:01
Napnyugta: 7:34

Holnap

elszórtan felhős
Min: 17°C
Max: 34°C
 

Továbbküldöm

 
 


  "KIRÁLYI KÉNYEZTETÉS A CSÁSZÁROK FÜRDŐJÉBEN"

2006. július 9-től fogadja vendégeit a nemzetközi színvonalú Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, mely Siófok város fürdőjeként aktív, egészséges kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára.

A Galerius római császárról elnevezett, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő és wellness központ nevéhez méltóan a római fürdők hangulatát idézi, az élet szépségét, szeretetét, egyfajta életörömöt sugározva. Nemcsak rossz időjárás esetében, hanem a nyári hőségben is várjuk a kikapcsolódni és felfrissülni vágyókat, mégpedig klimatizált körülmények között.


 

 

 


 

Siófok Város Korház
Leírás
További képek
Szabad kapacitás
Akciók

Kórházunk a Balaton déli partján a Balaton fõvárosában sokak számára kedvelt üdülõhelyen Siófok nyugati részén kellemes parkosított környezetben helyezkedik el.

Az 1968-ban létesült intézmény a folyamatos fejlesztés eredményeként ma meghatározó helyet foglal el a terület betegeinek gyógyításában. Az intézmény 9 fekvõbeteg osztályon nyújt ellátást, egyes osztályai több szakmai területre specializált szolgáltatást is biztosítanak. A sebészeti jellegû betegeink mûtéti ellátását jól felszerelt osztályhoz kapcsolódó mûtõkben

Intézményünk aulájában gyógyszertár működik, mely munkanapokon 8 - 15 óráig áll a szolgáltatást igénybevevők rendelkezésére.Az 1950-es években már felvetődött egy Balaton déli partján létesítendő kórház gondolata.  A választás Siófokra esett, mert a térség gazdasági, kereskedelmi és idegenforgalmi szempontból dinamikusan fejlődő központjának tartották.

A Pécsi Tervező Vállalat 1956-ban rajzasztalra tette a kórház tervét, de az építkezés csak 1961-ben kezdődhetett meg. Közel nyolc évbe telt, míg 1968. június 1-én először a Rendelőintézet épületét, 1968. december 29-én pedig a kórházépületet  avathatták. Ezen a napon kapott városi rangot Siófok.


Korház látogatási rendje:

Látogatási idô:

  • Szerda, Vasárnap és ünnepnap: 14.-15.30 óráig
  • Hétfô, kedd, csütörtök, péntek, szombat: 16.-16.30 óráig


 

 

Fotó: Siófoki Kórház

Nyitvatartás
Egész évben
Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!