E-mail: sebeszet@tamedex.hu
Web: www.tamedex.hu
8600 Siófok, Budai Nagy Antal utca 6.
Telefon: +36 84 538 098 , +36 30 99 34 042
Telefax: +36 84 538 098

Időjárás

nagyrészt felhős (éjszaka)
-1°C  (-1°C / 1°C)
Napkelte: 7:16
Napnyugta: 4:45

Holnap

eső (erős)
Min: -2°C
Max: 5°C

Továbbküldöm

 
 


  "KIRÁLYI KÉNYEZTETÉS A CSÁSZÁROK FÜRDŐJÉBEN"

2006. július 9-től fogadja vendégeit a nemzetközi színvonalú Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, mely Siófok város fürdőjeként aktív, egészséges kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára.

A Galerius római császárról elnevezett, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő és wellness központ nevéhez méltóan a római fürdők hangulatát idézi, az élet szépségét, szeretetét, egyfajta életörömöt sugározva. Nemcsak rossz időjárás esetében, hanem a nyári hőségben is várjuk a kikapcsolódni és felfrissülni vágyókat, mégpedig klimatizált körülmények között.


 

 

 


 

Tamed-ex Sebészeti Magánintézet
Leírás
További képek
Szabad kapacitás
Akciók

EGYNAPOS SEBÉSZETI MAGÁNKLINIKA SIÓFOK

Plasztikai sebészet    Sebészet    Kézsebészet     Proktológia

Intézetünk 2002 óta mûködik a Balaton déli partján Siófok belvárosában, könnyen megközelíthetõ, de nyugodt, csendes helyen. Klinikánk mind építészetileg, mind felszereltségét tekintve megfelel a legszigorúbb követelményeknek, ahol 2 sebész, 3 plasztikai sebész, 1 kézsebész, 1 urológus, 2 altatóorvos és diplomás szakszemélyzet áll a páciensek rendelkezésére. Magánintézetünk plasztikai-esztétikai sebészetre, általános sebészetre – ide értve a bõr- és kézsebészetet is – valamint proktológiai és urológiai ellátásra szakosodott. Intézetünk számos egészségpénztárral áll szerződéses kapcsolatban.

Az ún. egynapos sebészet lehetõvé teszi, hogy számos esetben, nyaralása alatt egyben betegségétõl is megszabaduljon. Sérv és visszér mûtétek, utóbbiak injekciós kezelése, bõr- és kézsebészeti beavatkozások és csaknem valamennyi esztétikai-plasztikai sebészeti ill. proktológiai kezelés és műtét megoldható ambulanter vagy egy éjszakás megfigyeléssel, melyet követõen folytathatja pihenését családtagjai, barátai körében.

Klinikánk saját szállodai háttérrel is rendelkezik, de Siófok idegenforgalmi adottságai lehetõvé teszik, hogy mindenki az igényeinek és lehetõségeinek megfelelõ szálláshelyet válasszon a városi kínálatból.

2011-től részletfizetési lehetőséget biztosítunk a plasztikai műtétekhez a Medi Credit Zrt-vel kötött szerződés alapján!

Intézetünk számos egészségpénztár - OTP, UNIQA, Patika, Évgyűrűk, Honvéd, TEMPO, K&H Medicina, DIMENZIÓ, Herendi Porcelán, AXA valamint az MKB Egészségpénztárak - szerződéses szolgáltató partnere.

Szolgáltatások
    Egészség/ wellness szolgáltatások: Orvosi rendelő | Orvosi szolgáltatások
    Wellness / fittness / gyógy: Gyógyászati létesítmény
Elhelyezkedés
Városközpont
Lehetséges fizetési módok
K&H Medicina Egészségpénztári kártya | Készpénz
Helyszín felszereltsége
állapotfelmérés | Mosdó, wc | Orvosi ügyelet
Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!