Időjárás

napos
29°C  (19°C / 32°C)
Napkelte: 5:29
Napnyugta: 8:14

Holnap

elszórtan felhős
Min: 21°C
Max: 34°C
 


  "KIRÁLYI KÉNYEZTETÉS A CSÁSZÁROK FÜRDŐJÉBEN"

2006. július 9-től fogadja vendégeit a nemzetközi színvonalú Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, mely Siófok város fürdőjeként aktív, egészséges kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára.

A Galerius római császárról elnevezett, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő és wellness központ nevéhez méltóan a római fürdők hangulatát idézi, az élet szépségét, szeretetét, egyfajta életörömöt sugározva. Nemcsak rossz időjárás esetében, hanem a nyári hőségben is várjuk a kikapcsolódni és felfrissülni vágyókat, mégpedig klimatizált körülmények között.


 

 

 


 

Várakban éled újra a turizmus a Dél-Dunántúlon

(2012. augusztus 1., szerda)

A tavalyi visszaesés után meglepően jól alakul az idei turisztikai szezon a Dél-Dunántúlon; a régió váraiban rendezett "hőspróbák" továbbra is népszerűek - mondta a Magyar Turizmus Zrt. dél-dunántúli regionális és marketingigazgatója sajtótájékoztatón, kedden Pécsett.

Hegyi Zsuzsa drámainak nevezte a 2011-es évet, mint mondta, közel 20 százalékos volt a régió vendégforgalmának visszaesése. Véleménye szerint ennek leginkább a forráshiány volt az oka, az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) programsorozat "levezető évére" nem sikerült megfelelő marketinget és reklámot felmutatni.

Az idei év első felében azonban már sikerült a vendégkör részleges visszanyerése - hangsúlyozta a szakember. Már most 10 százalékos forgalomnövekedés látszik a Dél-Dunántúlon a tavalyi év hasonló időszakához képest, amivel országosan a második legjobb eredményt tudhatja magáénak a régió.

Forrás: Sonline

Megtekintések száma: 1042
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!