Időjárás

nagyrészt felhős (nappal)
21°C  (11°C / 23°C)
Napkelte: 6:48
Napnyugta: 6:21

Holnap

gyengén felhős (nappal)
Min: 10°C
Max: 21°C
 
 


  "KIRÁLYI KÉNYEZTETÉS A CSÁSZÁROK FÜRDŐJÉBEN"

2006. július 9-től fogadja vendégeit a nemzetközi színvonalú Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, mely Siófok város fürdőjeként aktív, egészséges kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára.

A Galerius római császárról elnevezett, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő és wellness központ nevéhez méltóan a római fürdők hangulatát idézi, az élet szépségét, szeretetét, egyfajta életörömöt sugározva. Nemcsak rossz időjárás esetében, hanem a nyári hőségben is várjuk a kikapcsolódni és felfrissülni vágyókat, mégpedig klimatizált körülmények között.


 

 

 


 

Vendégéjszakában Siófok verhetetlen a Balatonnál

(2012. augusztus 10., péntek)

Siófok a harmadik helyre ugrott a belföldi turisták által leglátogatottabb hazai települések toplistáján – derül ki a 2011-es vendégéjszaka-adatokból (egy éve negyedik volt)

Csak Budapest és Hajdúszoboszló előzi meg az ország nyári fővárosát. A hazai és külföldi vendégéjszakákat egyaránt regisztráló listán két téli-nyári fürdőváros, Hévíz és Bük szorítja az ötödik helyre Siófokot.

A friss statisztikából is, akár csak a korábbiakból, jól látszik: az „idénytelepülések” között Siófok a legkedveltebb, talán éppen azért, mert már például januárban is jól kimutatható vendégéjszaka-számot tud produkálni. A balatoni riválisok közül Balatonfüred kevéssel Siófok után halad, Keszthely azonban lényegesen hátrébb helyezkedik el a top 20-on, ahová a déli parti települések közül még Balatonszemes tudott „beférkőzni”, már ami a belföldi vendégéjszaka-számot illeti.

Forrás: Sonline

Megtekintések száma: 1007
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!