Időjárás

gyengén felhős (nappal)
3°C  (-7°C / 1°C)
Napkelte: 7:20
Napnyugta: 4:41

Holnap

nagyrészt felhős (nappal)
Min: -3°C
Max: 3°C
 


  "KIRÁLYI KÉNYEZTETÉS A CSÁSZÁROK FÜRDŐJÉBEN"

2006. július 9-től fogadja vendégeit a nemzetközi színvonalú Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, mely Siófok város fürdőjeként aktív, egészséges kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára.

A Galerius római császárról elnevezett, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő és wellness központ nevéhez méltóan a római fürdők hangulatát idézi, az élet szépségét, szeretetét, egyfajta életörömöt sugározva. Nemcsak rossz időjárás esetében, hanem a nyári hőségben is várjuk a kikapcsolódni és felfrissülni vágyókat, mégpedig klimatizált körülmények között.


 

 

 


 

Vendégéjszakában Siófok verhetetlen a Balatonnál

(2012. augusztus 10., péntek)

Siófok a harmadik helyre ugrott a belföldi turisták által leglátogatottabb hazai települések toplistáján – derül ki a 2011-es vendégéjszaka-adatokból (egy éve negyedik volt)

Csak Budapest és Hajdúszoboszló előzi meg az ország nyári fővárosát. A hazai és külföldi vendégéjszakákat egyaránt regisztráló listán két téli-nyári fürdőváros, Hévíz és Bük szorítja az ötödik helyre Siófokot.

A friss statisztikából is, akár csak a korábbiakból, jól látszik: az „idénytelepülések” között Siófok a legkedveltebb, talán éppen azért, mert már például januárban is jól kimutatható vendégéjszaka-számot tud produkálni. A balatoni riválisok közül Balatonfüred kevéssel Siófok után halad, Keszthely azonban lényegesen hátrébb helyezkedik el a top 20-on, ahová a déli parti települések közül még Balatonszemes tudott „beférkőzni”, már ami a belföldi vendégéjszaka-számot illeti.

Forrás: Sonline

Megtekintések száma: 864
Hozzászólások száma: 3
Az értékelések átlaga: 3

Hozzászólások, értékelések:
Szerző Pontszám Olvasva Közzétéve
Administrator Administrator 749 2013.01.21.
eIpCaX , [url=http://mmvttmpyphwv.com/]mmvttmpyphwv[/url], [link=http://mtnlgkkhibyv.com/]mtnlgkkhibyv[/link], http://brghhfnjayzf.com/
Administrator Administrator 747 2013.01.19.
m7hKkI oalrtxjxaidy
Administrator Administrator 751 2013.01.18.
Sze9p Jf3 reggelt eerbemk!.Meghedrdette9k a Call of Duty: Modern Warfare 4 megjelene9se9t amelyben az előző re9szekből megismert szereplőkkel tale1lkozhatunk fajra zombi forme1ban. Price-nak isme9t meg kell kfczdenie Makarow horde1ival, hogy lelke azute1n be9ke9re lelhessen. A je1te9kot egy magyar csapat fejleszte9se9re bedzte1k akik nagyon bizakodnak a je1te9k sikere9ben. A like-olok kf6zf6tt 1 pe9lde1nyt ki is sorsolnak a 2013-as megjelene9st kf6vetően.